Tisdagsträffarna

Covid-19

UPPDATERING 2021-09-20: På grund av Covid-19 har VikingaTider inte fått polistillstånd för att anordna Tisdagsträffarna. Det kommer inte att beviljas förrän restriktionerna för sammankomster hävs helt och hållet. Tills vidare blir det alltså INGA träffarVi ber alla respektera detta genom att stanna hemma – oavsett om man uppvisar symptom eller ej! Det är för allas säkerhets skull. Vi har löpande kontakt med polisen. Vi uppdaterar här och på vår Facebooksida, så fort vi vet mer!

Our Mission

Södra Sveriges största träff för motorentusiaster!
VikingaTider arrangerar även Tisdagsträffarna, varje tisdag från början av maj till en bit in på hösten. Besökare i alla åldrar vallfärdar till södra Sveriges kanske största motorträff, med eller utan eget entusiastfordon, alla är välkomna! Här hittar du allt med motor, utställare med specialerbjudanden, knallar med motorrelaterade prylar och en mängd härliga människor. Träffarna pågår kl. 17-20, eller tills solen går ner.

För mer info, kolla Tisdagsträffarnas facebooksida. Där hittar du också mängder av fotoalbum från alla de år träffarna funnits. 

Historik

Det började med att några motorintresserade från Löddeköpinge med omnejd träffades på tisdagskvällarna, och 15 år senare har träffen blivit en folkfest med tusentals besökare från när och fjärran. Vi välkomnar alla sorters fordon, inte bara sådana som är formella veteraner. På fälten finns amerikanare, gamla såväl som splitternya, mängder av fordon från andra delar av världen, motorcyklar, moderna såväl som riktiga veteraner, emellanåt riktigt udda fordon t ex gamla traktorer och brandbilar, mopeder, bussar, alla är välkomna! För dig som kommer i ett lite mer vardagligt fordon finns en rejält tilltagen besöksparkering.

Tisdagsträffarna arrangeras av VikingaTider, på mark som föreningen arrenderar. Verksamheten vilar mycket på volontärer, som ägnar en stor del av sommarhalvåret åt att få arrangemanget att fungera. Fälten ska klippas, staket och byggnader ska vårdas, vägar ska snyggas till. Vi måste ha folk vid in- och utfart och personal som dirigerar utställarna till rätt plats. Vi har kostnader, men inga stora intäkter eftersom vi inte tar inträde av besökare eller avgift av de som ställer ut. Tisdagsträffarna går huvudsakligen runt på sponsring och frivilliga bidrag från t ex besökande klubbar.

Vill du jobba som volontär hos oss? Motorkunnande är absolut inte obligatoriskt, men känner du att du kan tänka dig att avsätta en tisdagskväll då och då, är du hjärtligt välkommen in i vårt gäng! Kontakta Lotta.

Vill du presentera ditt företag på Tisdagsträffarna? Du kan synas på en banderoll eller en flagga och på vår hemsida. Kontakta info@vikingatider.
Gynna våra sponsorer!

sv_SESwedish