Hyr lokal

Hyr en unik lokal

Skapa ett eget event utöver det vanliga

GILLESALEN

      LÖDDETOFTA


Vad kan man göra med ett stort vikingahus? Mycket! Hyr vår storslagna gillehall och skapa en tillställning utöver det vanliga. Vare sig det handlar om bröllop, 50-årsfest, företagskickoff, konferens eller något helt annat så kommer arrangemanget bli oförglömligt! Med sina 100 sittplatser och sin rymliga atmosfär är det bara fantasin som sätter gränser. Med sin fantastiska akustik är det dessutom den perfekta lokalen för olika kulturevenemang som exempelvis teater, utställningar och konserter.

Gillehallen är 8 meter hög, 8 meter bred och 25 meter lång. Den är byggd av grova, tjärade plankor, även kallat bulverk – en vanlig byggteknik i det vikingatida Skåne och Gotland.

Här finns gott om plats för mingel, dans och festligheter. Lokalen är stämningsfullt upplyst och inredd. Den erbjuder en kombination av moderna bekvämligheter och historisk atmosfär.

Prislista & hyresinfo


Gillehallen Löddetofta

Tid: Kl. 10-20 eller 16-02

Deltagare: Max 120 pers

Innehåll: Hyra av gillehallen, 1 viking (personal)


Pris: 500kr /tim för halva Gillehallen max 60pers

           700kr / tim för hela Gillehallen max 61-120pers

Extra personal per kväll: 2500 kr

Städning: 2000 kr

Kompletterande städning: 1000 kr

Servis: 25 kr/kuvert

Ved: 110kr per säck. 


För bokningar i gillehallen erbjuder VikingaTider matservering i vikingatida stuk. För ytterligare information om vår meny och priser ber vi er att kontakta oss.

BOKA DITT UNIKA EVENMANG REDAN IDAG!


Tillsammans skräddarsyr vi ditt event så att du och dina nära & kära får en upplevelse för livet. Bröllop, knäsättning, födelsedagskalas, Kick-offs. Det är bara fantastin som sätter gränser!

Vill du hyra en lokal hos oss?

Välkommen att kontakta oss!