Stöd oss

Medlemsklubben Megingjord

Megingjord är VikingaTiders medlemsklubb. Namnet har vi lånat från guden Tor och hans styrkebälte. Det är ett bra uttryck för den kraft vi besitter när vi arbetar tillsammans.

Som medlem i Megingjord kan du delta som volontär, hantverkare och viking i verksamheten, få inbjudan till rabatterade event, kurser, föreläsningar eller rabatt i vår museibutik. Du håller dig även uppdaterad om vad som händer på VikingaTider via vårt medlemsbrev som kommer ut i början av varje månad.

Medlemsavgift för privatperson 200 kr per år, familj 350 kr (max 2 vuxna) per år. Skicka din medlemsansökan via formuläret. Fyll gärna i hur du kan tänka dig delta i verksamheten.

Bli medlem här:
https://goo.gl/forms/jeczJplyNqoSgPlN2

Bli volontär!

Som medlem i vår medlemsklubb Megingjord kan du delta som volontär, hantverkare och viking i verksamheten. Vi behöver alltid en hjälpande hand vid event, experiment och olika projekt. För dig som är hantverksintresserad och/eller vill prova på att leva vikingaliv finns det stora möjligheter att bli en del av VikingaTider. Vilka delar av verksamheten du vill engagera dig i bestämmer du själv, och har du egna idéer får du gärna kontakta oss.

Varje vår håller vi en utbildningsdag för volontärer och nya anställda där du får lära dig om lokal historia, hur man bäst bemöter publik samt våra rutiner på arbetsplatsen. Årets utbildningsdag kommer att ske i maj.  Om Du har frågor om hur det är att vara volontär hos oss på VikingaTider får du gärna maila oss på info@vikingatider.se 

Bli volontär på Vikingatider

Vikingatiders Policydokument 2019

Stöd VikingaTider

Företagare! Hjälp VikingaTider att bli Skandinaviens största kunskaps- och besöksanläggning i sitt slag. Ett brett utbud av aktiviteter och event gör VikingaTider till en naturlig mötesplats för näringsliv och kultur. Vi ser projektet som en viktig del i att göra regionen attraktiv för både företag, besökare och invånare. Samarbete, engagemang och ambassadörskap är det som tar oss längst.

Företagsmedlem i Megingjord

Bli ambassadör för VikingaTider genom att bli företagsmedlem i Megingjord! Ditt företag kommer att lyftas med er logga och länk på vår hemsida och Facebook. Ni kan även hålla er uppdaterade om vad som händer hos oss via vårt medlemsbrev som skickas ut i början av varje månad. Självklart får ni också medlemsrabatter när ni bokar evenemang hos oss!
Kostnad: 3000 kr ex moms per år. (medlemsavgift 500 kr, serviceavgift 2500 kr)

Köp ett träd och bli en Grön sponsor

Genom att köpa ett träd bidrar ni inte bara med att göra vårt 250 000 kvm stora landskap vackrare och mer tidsenligt, ni kommer även synas som en av våra gröna sponsorer på vår hemsida och Facebook. Att bli en av våra Gröna sponsorer är ett roligt sätt att visa ert företags engagemang för en mer hållbar värld! Kostnad: 2 000 kr ex moms.

Banderoll på Tisdagsträffarna

Varje tisdag mellan maj och september arrangerar VikingaTider motorträffar för tusentals entusiaster. Varje träff lockar i snitt 5000 besökare. Vi erbjuder möjligheten att marknadsföra ert företag på dessa populära evenemang med en tjusig banderoll. Produktionskostnader är inräknade i avgiften. Kostnad:
5 000 kr ex moms och reklamskatt.


Comments are closed.