Sommarläger Orm och Ylva 2020

VikingaTiders populära sommarläger för barn från 8 och till och med 13 år är tillbaka! Anmälningsformulär längre ner på sidan.

Sommarlägret Orm och Ylva
Gör en tidsresa med oss och lev som en viking i tre dagar. Lär dig om runor, om gamla gudar och om hur livet kunde vara för 1000 år sedan. Vi utforskar historien tillsammans i vårt natursköna landskap, bland gårdsdjur och sprakande eldar. Lägret avslutas med ett hejdundrande gille för hela familjen.

Datum: Tisdag till torsdag 23-25 juni.
Tider: Kl. 10:00-15:00 tisdag och onsdag, kl. 10-18 torsdag. (OBS! Ingen övernattning.)
Plats: VikingaTider, Ådalsvägen 18, Löddeköpinge.
Pris: 1250 kr för ett barn, därefter 1000 kr per syskon. (Materialkostnader, lunch mån-ons samt gillemat på onsdag kväll för deltagaren ingår i avgiften.)

Anmälning

Här anmäler du ditt/dina barn till VikingaTiders sommarläger. Ett barn per anmälan. Om ni vill anmäla mer än ett barn, skall de anmälas separat. Om du anmäler syskon, vänligen förtydliga detta i Övrigt-kolumnen för att åberopa syskonrabatten. Vi har begränsade antal platser. Om lägret är fullsatt skrivs man upp på vår reservlista.

Sista anmälningsdag är den 29 maj. Då skickas även fakturorna ut. Betalningen skall vara oss tillhanda senast 8 juni, annars går platsen vidare.

Välkomna!

Selected Value: 8
Har ditt barn allergier, sjukdomar eller speciella behov som det kan vara bra att vi känner till?
Selected Value: 0
Ange antal vuxna som önskar delta, max 2 vuxna per barn. 130 kr/vuxen.
Selected Value: 0
60 kr/barn. De barn som deltar i sommarlägret är automatiskt anmälda och skall därför inte inkluderas i gillesanmälan.
För samtlig anmälda gillesdeltagare. Tex. vego/vegan/inget gluten/inget fläsk, osv samt antal personer som önskar detta.
Så som om du även anmäler ett syskon i en separat anmälan, samt syskonets namn.
Vi kommer även be om en underskrift om godkännande på plats hos oss. Länk till VikingaTiders dataskyddspolicy: https://www.hembygd.se/vikingatider/page/30646
Länk till VikingaTiders dataskyddspolicy: https://www.hembygd.se/vikingatider/page/30646

Comments are closed.