Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Tisdagsträffarna för motorentusiaster / Car meet in south of Sweden (PAUSAT TILLSVIDARE)

maj 5 @ 17:00 - september 15 @ 20:00

OBS! På grund av covid-19 startar Tisdagsträffarna INTE den 5:e maj. Vi vet ännu inte när och om träffarna kommer att dra igång under denna säsong. Tillsvidare blir det alltså INGA träffar. Vi uppdaterar när vi vet mer. Tack för visad förståelse!

Med start den 5:e maj är de efterlängtade Tisdagsträffarna äntligen tillbaka! En träff för motorentusiaster i alla åldrar. Hit är alla välkomna, med eller utan fordon!

Ströva omkring på området bland alla möjliga tänkbara fordon, träffa andra härliga motorentusiaster eller mätta magen med god mat eller en trevlig fika från krögarna. För den shoppingsugna finns det även knallar med intressanta varor på plats och så har VikingaTiders egna museibutik som vanligt öppet – här hittar du alla möjliga spännande vikingaprylar, souvenirer och ett av kommunens InfoPoints.

Tisdagsträffarna är en motorträff som har bestått sedan 2005 och som dragit till sig en otalig mängd motorentusiaster från när och fjärran med sin härliga och välkomnade atmosfär!

Träffarna varar mellan kl. 17:00-20:00, eller till solen går ner. Det krävs ingen föranmälning och entré- och parkeringsavgift är frivilligt.

Man tar sig enkelt till VikingaTider i Löddeköpinge via Skånetrafikens kollektivtrafik. Det finns även gratis p-plats för besökare utan entusiastfordon.

Datum: Tisdagar från 5 maj – 15 september
Tid: kl. 17:00-20:00
Plats: VikingaTider, Ådalsvägen 18, 246 35 Löddeköpinge

 

— English —

UPDATE! Due to covid-19 the car meetings will not be starting from the 5th of May. We do not know when and if the meeting will start again during this season. Keep yourself updated through our Facebook site!

Car meet at the VikingTimes for every motor enthusiasts, with our without vehicles. Food sales available.

Date: Tuesdays between 5 May – 15 September
Time: Between 5 p.m. – 8 p.m.
Location: VikingaTider, Ådalsvägen 18, 246 35 Löddeköpinge

Detaljer

Börjar:
maj 5 @ 17:00
Slutar:
september 15 @ 20:00
Webbplats:
https://www.facebook.com/Tisdagstraffarna/

Arrangörer

VikingaTider
Tisdagsträffarna

Plats

Vikingatider i Löddeköpinge