Bokningsbara aktiviteter

Boka en egen aktivitet!

Boka ett unikt evenemang hos VikingaTider! Välj en av våra bokningsbara aktiviteter eller kontakta oss med egna önskemål. För mer information och bokning kontakta oss via e-post info@vikingatider.se eller på telefon 046-70 62 10.

Guidad visning

Under vikingatiden möts öst och väst, asatro och kristendom, landsbygd och stad, gammalt och nytt. Den här färgstarka och mångfacetterade delen av Skandinaviens spännande historia är det vi på VikingaTider vill berätta om. En guidad visning av området varar mellan 30 – 60 minuter. Lär er mer om hur livet var i Löddeköpinge för 1000 år sedan, hur landskapet har förändrats samt hur vi arbetar med att levandegöra Skånes tidiga historia. Visningen hålls på svenska eller engelska, och kan skräddarsys efter exempelvis intresseområde eller åldersgrupp.

Vikingatida barnkalas

Vill du fira din födelsedag som en riktig viking? Vi arrangerar barnkalas med lekar och sagor i vårt långhus! Programmet är 3 timmar långt. VikingaTider tillhandahåller grill att tillaga medhavd mat på.

Sagor och mytologi

Kliv in i långhuset, sätt dig vid härden och låt dig förtrollas av sagor från förr. Vår sagoberättare tar er med på en spännande resa tillbaka till en tid fylld av gudar och gudinnor, hjältedåd och vardagsgnabb. VikingaTider bjuder på en värmande soppa och bröd. Programmet är 1 timme långt och kan även göras som ett uppsök hos kund. 

Vill du boka en aktivitet?

Utvärdering av VikingaTiders skolprogram (lärare)

Stort tack för senast! Vi på VikingaTider hoppas att ni är nöjda med er bokning av våra skolprogram. Det är viktigt för oss att ständigt förbättra innehåll, bemötande och pedagogik och vi ber därför om er hjälp med att fylla i en liten utvärdering om hur ni upplevde besöket hos oss/vårt besök hos er.

Vi hoppas att vi ses kommande terminer!

Har ni frågor, kommentarer eller liknande? Kontakta oss gärna på info@vikingatider.se eller besök vår hemsida www.vikingatider.se


sv_SESwedish