Stöd oss

Stöd VikingaTider

Köp ett träd och bli en Grön sponsor
Genom att köpa ett träd bidrar ni inte bara med att göra vårt 250 000 kvm stora landskap vackrare och mer tidsenligt, ni kommer även synas som en av våra gröna sponsorer på vår hemsida och Facebook. Att bli en av våra Gröna sponsorer är ett roligt sätt att visa ert företags engagemang för en mer hållbar värld!

Exponering på Tisdagsträffarna
Varje tisdag under sommarhalvåret arrangerar VikingaTider motorträffar för tusentals entusiaster. Varje träff lockar i snitt 5000 besökare. Vi erbjuder dig som företagare olika möjligheter att synas på en av Sveriges största motorträffar.

Medlemsklubben Megingjord

Som medlem i Megingjord kan du delta som volontär, hantverkare och viking i verksamheten, få inbjudan till rabatterade event, kurser, föreläsningar eller rabatt i vår museibutik.

Bli ambassadör för VikingaTider genom att bli företagsmedlem i Megingjord! Ditt företag kommer att lyftas med er logga och länk på vår hemsida och Facebook. Självklart får ni också medlemsrabatter när ni bokar evenemang hos oss!

Medlemsavgift för företag 3000 kr per år (medlemsavgift 500 kr, serviceavgift 2500 kr)

Bli volontär!

Delta som volontär, hantverkare och viking i verksamheten. Vi behöver alltid en hjälpande hand vid event, experiment och olika projekt. För dig som är hantverksintresserad och/eller vill prova på att leva vikingaliv finns det stora möjligheter att bli en del av VikingaTider. Vilka delar av verksamheten du vill engagera dig i bestämmer du själv, och har du egna idéer får du gärna kontakta oss.

sv_SESwedish